Άρθρα σχετικά με: Συχνές Ερωτήσεις

Ο χάρτης και οι προτάσεις διευθύνσεων δε λειτουργούν

Σύμφωνα με τις τελευταίες αλλαγές στη λειτουργία του Google Maps, κάθε πελάτης μας πρέπει να έχει δικό του και μοναδικό κλειδί Google Maps API.

Για να αποκτήσετε το δικό σας κλειδί από Google Maps και να βεβαιωθείτε πως οι χάρτες θα είναι πλήρως λειτουργικοί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Για να δημιουργήσετε το δικό σας API Key και να το καταχωρήσετε στο διαχειριστικό του Estate+ Plus, θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό Gmail και να μεταβείτε στον ιστότοπο https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/

Συνδεθείτε και πατήστε το κουμπί "GET A KEY" που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη σας.

Για να συνδεθείτε στην παραπάνω σελίδα, απαιτείται ένας λογαριασμός gmail.



Αφού πατήσετε το κουμπί, θα σας εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας προτρέπει να πληκτρολογήσετε όνομα, εισάγετε "EstateMaps" και πατήστε το "CREATE AND ENABLE API"



Αμέσως μετά θα σας εμφανιστεί το προσωπικό σας κλειδί, αντιγράψτε το είτε επιλέγοντας το όλο και Αντιγραφή με το δεξί κλικ του ποντικιού είτε πατώντας το μικρό εικονίδιο δεξιά, μέσα στο πλαίσιο κειμένου του κλειδιού. Αφού αντιγράψετε το κλειδί σας, πατήστε το "DONE" για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.



Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να εισάγουμε το κλειδί μας στο Estate+, για να γίνει αυτό πηγαίνουμε στο μενού Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις Εφαρμογής > Γενικές Ρυθμίσεις και κάνουμε επικόλληση το κλειδί μας στο τελευταίο πλαίσιο κειμένου "Google Maps Api Key", είτε με το δεξί κλικ του ποντικού και επικόλληση είτε κάνοντας κλικ στο πλαίσιο και μετά CTR+V.



Μόλις κάνετε επικόλληση το κλειδί και εμφανιστεί μέσα στο πλαίσιο όπως στην παραπάνω εικόνα, πατήστε το κουμπί της αποθήκευσης που βρίσκεται από κάτω.

Αφού ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία, μπορείτε να συνεχίσετε την δημιουργία ή την επεξεργασία των ακινήτων σας χωρίς προβλήματα.

Η ενεργοποίηση του κλειδιού σας απαιτεί έως και 15 λεπτά.

Ενημερώθηκε στις: 11/07/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!