Άρθρα σχετικά με: Επαφές

Πίνακας επαφών

Οι επαφές σας στο Estate+ προβάλλονται με τη σειρά που έχετε ορίσει και σε πλήθος που θέλετε.



Μέσα από την καρτέλα επαφών μπορείτε να επιλέξετε πόσες επαφές θέλετε να εμφανίζονται στην οθόνη σας από το πεδίο Αποτελέσματα.

Κάτω αριστερά από την λίστα επαφών, βλέπουμε την σελίδα αποτελεσμάτων στην οποία βρισκόμαστε και το πλήθος των επαφών που προβάλλονται.

Σε περίπτωση που έχουμε πολλές επαφές θα χρειαστεί να κάνετε μετάβαση στις υπόλοιπες σελίδες αποτελεσμάτων. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί Επόμενη & Προηγούμενη που βρίσκεται κάτω δεξιά στην καρτέλα μας.

Για να αλλάξετε την ταξινόμηση του πίνακα, απλώς πατήστε στον τίτλο μιας στήλης.

Στην περίπτωση που κάποια επαφή διαθέτει κατηγοριοποίηση, το χρώμα της κατηγοριοποίησης εμφανίζεται δίπλα στο ονοματεπώνυμο.

Οι ευαίσθηκες πληροφορίες των επαφών είναι κρυφές και θα πρέπει να πατήσετε στον μεγεθυντικό φακό για να εμφανιστούν.

Πατώντας στο κουμπί "Κριτήρια", μπορείτε να ορίσετε φίλτρα και να αναζητήσετε ανάμεσα στις επαφές σας.





Μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία καταχώρησης επαφής, τον διαχειριστή της επαφής, την σχέση που έχετε ορίσει, την ομάδα Newsletter στην οποία ανήκει, και τα χαρακτηριστικά που έχουν οριστεί στην επαφή αυτή. Ολοκληρώνοντας την εφαρμογή των επιθυμητών φίλτρων, πατήστε την Γρήγορη Αναζήτηση για να προβάλετε τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μετά την προβολή των αποτελεσμάτων μπορούμε να κάνουμε εκκαθάριση των φίλτρων που εφαρμόστηκαν με το κουμπί που εμφανίζεται μετά την Γρήγορη Αναζήτηση.

Πληκτρολογώντας στο πεδίο "Αναζήτηση" που βρίσκεται επάνω δεξιά από τον πίνακα, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα του πίνακα, αναζητώντας σε στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κινητό, e-mail κ.ά.

Ενημερώθηκε στις: 16/10/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!