Άρθρα σχετικά με: Επαφές

Χαρακτηριστικά επαφών

Τα χαρακτηριστικά επαφών, σας δίνουν την δυνατότητα να ξεχωρίζετε τις επαφές σας μεταξύ τους χωρίς να χρειαστεί να τις ανοίξετε. Τα χαρακτηριστικά διακρίνονται με το χρώμα που τους δίνουμε κατά την δημιουργία τους.



Για να δηλώσουμε ένα χαρακτηριστικό σε μία επαφή, είτε ανοίγουμε την επαφή και το επιλέγουμε από το πεδίο "Χαρακτηριστικά", είτε το επιλέγουμε από τις μαζικές ενέργειες του πίνακα. Αφού επιλέξουμε τις επιθυμητές επαφές, πατάμε Ενέργειες επιλεγμένων > Χαρακτηριστικά > Προσθήκη > και επιλέγουμε το χαρακτηριστικό επιθυμούμε.



Η δημιουργία και η επεξεργασία των χαρακτηριστικών είναι μια απλή διαδικασία και για να γίνει, πηγαίνουμε στο Μενού Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις εφαρμογής > Κατηγοριοποίηση Επαφών.



Στην παραπάνω καρτέλα προβάλλονται όλα τα χαρακτηριστικά επαφών που ήδη υπάρχουν με την δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε ή να τα διαγράψουμε. Για την διαγραφή επιλέγουμε τα κουμπιά στα δεξιά κάθε χαρακτηριστικού, το μπλε για την επεξεργασία και το κόκκινο αντίστοιχα για την διαγραφή.

Για την δημιουργία πατάμε το Πράσινο + που βρίσκεται πάνω από την λίστα με τα χαρακτηριστικά και προβάλλεται ένα παράθυρο διαλόγου μας προτρέπει να εισάγουμε το όνομα για το χαρακτηριστικό και στα δεξιά μας το χρώμα που θέλουμε να έχει από την παλέτα χρωμάτων.



Αφού τελειώσουμε, πατάμε το μπλε κουμπί της αποθήκευσης.

Ενημερώθηκε στις: 06/07/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!