Άρθρα σχετικά με: Ακίνητα

Αναζήτηση ακινητων

Η αναζήτηση ενός ακινήτου μπορεί να γίνει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους. Ανάλογα με την περίπτωση, επιλέγοντας τον κατάλληλο τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε το ακίνητο και τις πληροφορίες που ψάχνετε.Γρήγορη αναζήτηση
Για να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση ενός ακινήτου μέσω της γρήγορης αναζήτησης, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


Μεταβείτε στο μενού Ακίνητα.
Επιλέξτε όλα τα ακίνητα.
και στην συνέχεια στα δεξιά θα βρείτε ένα κουμπί με έναν μεγεθυντικό φακό.

Μεγεθυντικός Φακός

Πατώντας στο κουμπί, θα εμφανιστεί το παράθυρο της αναζήτησης. Αφού συμπληρώσετε όλα τα επιθυμητά φίλτρα, πατήστε το κουμπί ''Γρήγορη Αναζήτηση'' για εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Για ακύρωση μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ''Κλείσιμο''.
Όλα τα πεδία είναι πολλαπλής επιλογής. Αν θέλετε να ψάξετε ακίνητα με 1 ή 2 δωμάτια, θα πρέπει στο πεδίο «Δωμάτια» να επιλέξετε το 1 και το 2.

Αν εμφανιστούν 0 ακίνητα στα αποτελέσματα, τότε δεν έχετε ακίνητα που πληρούν τα φίλτρα που έχετε επιλέξει.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο πεδίο «Ενεργά», το οποίο είναι προεπιλεγμένο ως «ναι» και ψάχνει μόνο σε ενεργά ακίνητα.

Σύνθετη ΑναζήτησηΕπιλέξτε το μενού Ακίνητα.
Πατήστε στο υπομενού ''Σύνθετη Αναζήτηση'' όπως ακριβώς φαίνεται παρακάτω.

Σύνθετη Αναζητηση

Επιλέγοντας το υπομενού ''Σύνθετη Αναζήτηση'', σας εμφανίζει το παράθυρο της αναζήτησης. Συμπληρώνετε τα φίλτρα που επιθυμείτε και κάτω δεξιά πατάτε το κουμπί ''Αναζήτηση'', για εμφάνιση των αποτελεσμάτων.
Επιλέγοντας το φίλτρο «Κατηγορία», εμφανίζονται σε καρτέλες όλα τα πεδία που αντιστοιχούν στην κατηγορία που επιλέξατε. Υπάρχουν διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης στις κατοικίες και στα ακίνητα γης.


Αναζήτηση σε χάρτηΜεταβείτε στο μενού ακίνητα.
Στην συνέχεια, επιλέξτε ''αναζήτηση σε χάρτη''
Στα δεξιά υπάρχει ένα κουμπί με το σύμβολο '' + ''
αφού έχετε πατήσει πάνω στο σύμβολο, μπορείτε με το ποντίκι να ζωγραφίσετε την περιοχή που θέλετε.


Αναζήτηση σε Χάρτη


Μετά τα παραπάνω βήματα, σας εμφανίζει την καρτέλα ''Χάρτης Ακινήτων''. Συμπληρώνετε τα φίλτρα που επιθυμείτε και πατάτε στο κουμπί αναζήτησης. Όλα τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν σε πινέζες, επάνω στις περιοχές του χάρτη που σχεδιάσατε.Γενική αναζήτησηΣε όποια σελίδα του Estate+ κι αν βρίσκεστε, επάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί της γενικής αναζήτησης.


Γενική Αναζήτηση

Πατώντας το συγκεκριμένο κουμπί, εμφανίζεται μια νέα μορφή αναζήτησης, η οποία καλύπτει όλη σας την οθόνη. Εδώ μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια διεύθυνση, μια τιμή, έναν κωδικό, κάτι από τα σχόλια του ακινήτου ή αντίστοιχα ένα ονοματεπώνυμο, ένα email ή ένα τηλέφωνο. Η συγκεκριμένη αναζήτηση ψάχνει ακίνητα και πελάτες ταυτόχρονα.


Ενημερώθηκε στις: 22/06/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!