Άρθρα σχετικά με: Ακίνητα

Χαρακτηριστικά Ακινήτων

Τα χαρακτηριστικά Ακινήτων, σας δίνουν την δυνατότητα να ξεχωρίζετε τα ακίνητα σας μεταξύ τους χωρίς να χρειαστεί να τα ανοίξετε. Διακρίνονται με το χρώμα που τους δίνετε κατά την δημιουργία τους.




Για να δηλώσουμε ένα χαρακτηριστικό σε ένα ακίνητο, είτε ανοίγουμε το ακίνητο και το επιλέγουμε από το πεδίο "Χαρακτηριστικά", είτε το επιλέγουμε από τις μαζικές ενέργειες του πίνακα. Αφού επιλέξουμε τα ακίνητα που επιθυμούμε, πατάμε Ενέργειες επιλεγμένων > Χαρακτηριστικά > Προσθήκη > και επιλέγουμε το χαρακτηριστικό που θέλουμε, όπως θα δείτε παρακάτω.





Η δημιουργία και η επεξεργασία των χαρακτηριστικών, γίνεται με μια απλή διαδικασία. Μεταβείτε στο Μενού Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις εφαρμογής > Κατηγοριοποίηση Ακινήτων.




Στην παραπάνω καρτέλα προβάλλονται όλα τα χαρακτηριστικά ακινήτων που ήδη υπάρχουν, έχοντας την δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε ή να τα διαγράψουμε. Για την διαγραφή επιλέγουμε τα κουμπιά στα δεξιά κάθε χαρακτηριστικού, το μπλε για την επεξεργασία και το κόκκινο αντίστοιχα για την διαγραφή.

Για την δημιουργία πατάμε το πράσινο κουτάκι με το σύμβολο + που βρίσκεται πάνω από την λίστα με τα χαρακτηριστικά και προβάλλεται ένα παράθυρο διαλόγου που μας προτρέπει να εισάγουμε το όνομα για το χαρακτηριστικό και στα δεξιά μας το χρώμα που θέλουμε να έχει από την παλέτα χρωμάτων.




Αφού τελειώσουμε, πατάμε το κουμπί της Αποθήκευσης.


Ενημερώθηκε στις: 11/07/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!