Άρθρα σχετικά με: Ακίνητα

Επικαιροποίηση ακινήτων

Η επικαιροποίηση περιλαμβάνεται μόνο στα πακέτα Pro και Enterprise. Αν διαθέτετε πακέτο Free ή Value, οι παρακάτω πληροφορίες δεν περιλαμβάνονται στο διαχειριστικό σας.

Το Estate+ περιλαμβάνει μηχανισμό για την επικαιροποίηση των ακινήτων σας, ο οποίος σας επυνθυμίζει να επικοινωνήσετε με τους πελάτες - ιδιοκτήτες σας.

Κατά την καταχώρηση ενός ακινήτου, σας ζητείται να δηλώσετε την "Επόμενη ημερομηνία επικαιροποίησης", όπως φαίνεται και παρακάτω:



Δέκα ημέρες πριν την ημερομηνία της επικαιροποίησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση στην επάνω μπάρα του Estate+.




Ανοίγοντας την καρτέλα ενός ακινήτου, στις βασικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε πότε επικαιροποιήθηκε το ακίνητο. Έτσι, θα γνωρίζετε πότε επαληθεύσατε τελευταία φορά τις πληροφορίες του ακινήτου. Πατώντας στο ίδιο κουμπί, μπορείτε να δείτε πότε ορίσατε ως επόμενη ημερομηνία επικαιροποίησης.



Για να επικαιροποιήσετε ένα ακίνητο, πατήστε στο κουμπί "Επικαιροποίηση" που βρίσκεται στην βασική καρτέλα ενός ακινήτου. Αφού ορίσετε την επόμενη ημερομηνία στην οποία θέλετε να ξανα-επικαιροποιήσετε το ακίνητο, πατήστε στο κουμπί "Επικαιροποίηση", όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Ως επόμενη ημερομηνία, το Estate+ έχει προσυμπληρωμένο 50 ημέρες αργότερα.



Ως εναλλακτικός τρόπος επικαιροποίησης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής email στον ιδιοκτήτη. Εφόσον η επαφή του ιδιοκτήτη περιέχει e-mail, μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο κουμπί της επικαιροποίησης.

Σας εμφανίζεται ένα παράθυρο με προσυμπληρωμένο το το θέμα και το μήνυμα προς τον ιδιοκτήτη. Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε το θέμα του μηνύματος ή ακόμη και το περιεχόμενό του.



Το e-mail περιέχει τρία βασικά κουμπιά, μέσα από τα οποία ο ιδιοκτήτης μπορεί να σας ενημερώσει για την κατάσταση του ακινήτου του. Στην περίπτωση του πράσινου κουμπιού, το ακίνητο επικαιροποιείται αυτόματα και η ενέργεια του ιδιοκτήτη καταγράφεται στο ιστορικό του ακινήτου. Στις άλλες 2 περιπτώσεις (μπλε και κόκκινο κουμπί), δημιουργείτε μια υπενθύμιση προς τον διαχειριστή του ακινήτου.


Στο πακέτο Enterprise, υπάρχει η λειτουργία της αυτόματης επικαιροποίησης, μέσω της οποίας αποστέλλονται αυτόματα e-mail στους ιδιοκτήτες των ακινήτων, ενημερώνοντας τους για την κατάσταση του ακινήτου τους και ζητώντας τους πληροφορίες. Το email αποστέλλεται 10 ημέρες πριν την ημερομηνία που ορίσατε σε κάθε ακίνητο.

Ενημερώθηκε στις: 20/08/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!