Άρθρα σχετικά με: Portals

Διασύνδεση με Χρυσή Ευκαιρία

Για να συνδέσετε το λογαριασμό σας με το δίκτυο του xe.gr και να μπορείτε να ανεβάζετε, επεξεργάζεστε, ενημερώνετε και να διαγράψετε αγγελίες ακινήτων, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Μεταβείτε στο μενού "Ρυθμίσεις" του Estate+.

Πατήστε στην καρτέλα "Portals".


Ρυθμίσεις -> Portals -> Χρυσή Ευκαιρία

Συμπληρώστε το Authtoken, το Agent_id, το username, το password και το πιστοποιημένο τηλέφωνο του γραφείου σας.

Τα παραπάνω στοιχεία σας, τα αποστέλλει η Χρυσή Ευκαιρία. Για να τα λάβετε, μπορείτε να στείλετε ένα email στη διεύθυνση internet@xe.gr και να τα ζητήσετε. Θα σας ζητήσουν το ΑΦΜ και τα στοιχεία της εταιρίας σας, προκειμένου να επαληθεύσουν την ταυτότητά σας. Ένα παράδειγμα email που μπορείτε να στείλετε είναι το παρακάτω:

Καλημέρα/Καλησπέρα,

Θα μπορούσατε να μου στείλετε τα στοιχεία διασύνδεσης του λογαριασμού μου για να πραγματοποιήσω γεφύρωση με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ;

Τα στοιχεία μου είναι τα παρακάτω:
Ονοματεπώνυμο: (το ονοματεπώνυμό σας)
ΑΦΜ: (το ΑΦΜ σας)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
(το ονοματεπώνυμό σας)



Πατήστε στο κουμπί Αποθήκευση.

Για λόγους ασφαλείας, το όνομα χρήστη και ο κωδικός σας δεν εμφανίζονται, ακόμη κι αν τα συμπληρώσετε. Μην ανησυχείτε, εφόσον τα εισάγατε έχουν αποθηκευτεί. Για να ελέγξετε τη διασύνδεση, δοκιμάστε να ανεβάσετε κάποιο ακίνητο στο xe.gr.


Η διασύνδεση με τη Χρυσή Ευκαιρία λειτουργεί ασύγχρονα. Η ταχύτητα αποστολής ακινήτων είναι πολύ μεγάλη, όμως ο χρόνος της προσθήκης τους στην Χρυσή Ευκαιρία δεν εξαρτάται από εμας και ποικίλλει από μερικά λεπτά έως και λίγες ώρες.


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε και δεύτερο πιστοποιημένο τηλέφωνο, υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές.

Μπορείτε είτε να πληκτρολογείστε το τηλέφωνο στο αντίστοιχο πεδίο, είτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό του εκάστοτε συνεργάτη για κάθε ακίνητο. Στην δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να φροντίσετε όλα τα κινητά των συνεργατών σας να είναι δηλωμένα στην Χρυσή Ευκαιρία. Για να προχωρήσετε με τη δεύτερη λύση, απλώς επιλέξτε "Χρήση του κινητού από τον κάθε συνεργάτη."

Ενημερώθηκε στις: 11/07/2018

Σας βοήθησε το συγκεκριμένο άρθρο;

Μοιραστείτε τα σχόλιά σας

Ματαίωση

Σας ευχαριστούμε!